Tyylikästä tunnelmaa – lasiseinät ja -kaiteet

Etsitkö avaruutta ja valoisuutta, mutta samalla yksityisyyttä erillisessä tilassa? Ajatonta tyyliä ja hienostunutta näyttävyyttä tuo tilaan kuin tilaan Axe-Techin kokolasiseinät ja lasikaiteet. Lasiseinällä tilan jakaminen onnistuu viemättä kummaltakaan huoneelta valoa tai tilantuntua. Se on vaikuttava sisustuselementti, joka kerää kiitosta. Portaiden kaiteisiin oman ilmeensä tuo Axe-Rail-lasikaide, joka keventää ja kohottaa itse porraselementtejäkin. Axe-Techin lasielementeillä kotisi muuntuu tilaksi, jossa viihdytään ja nautitaan.

Muistathan myös suunnittelupalvelumme! Hoidamme kaiken puolestasi.

Axe-kokolasiseinä

Lasiseinä on yksi parhaista keinoista luoda avara ja valoisa tila paikoissa, joissa luonnonvalo on muutoin kortilla. Kokolasinen seinä on myös näyttävä sisustuselementti vaikka olohuoneessa tai takkahuoneessa. Yksityisyyttä tilaan voidaan tuoda verhoilla tai kaihtimilla. Sävytetty lasi päästää myös tehokkaasti valon läpi tarjoten samalla yksityisyyttä seinän toiselle puolen. Palveluumme kuuluu aina suunnittelu, joka huomioi tilan erityispiirteet ja toiveesi. Hoidamme myös puolestasi kaikki ilmoitus- ja lupa-asiat.

Axe-Sauna

Lasinen seinä sopii myös saunan väliseinäksi. Lasiseinällä saadaan saunaan lisää avaruutta ja valoa, mutta samalla se yhdistyy yhtenäiseksi tilaksi pesuhuoneen kanssa. Axe-sauna räätälöidään aina kunkin saunan yksilöllisen muodon ja rakenteen mukaan. Lasit valmistetaan 8 mm:n karkaistusta turvalasista, mutta myös muita laseja voidaan käyttää. Esimerkiksi laminoituun lasiin on mahdollista saada useampia värivaihtoehtoja. Kiinnityshelat ja saranat valmistetaan saunan olosuhteisiin soveltuvasta ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista.

Axe-Rail-lasikaiteet

Tyylikkään terassi- tai parvekeratkaisun kruunaa ajattoman hienostunut lasikaide. Axe-Rail-kaiteet ovat omaa suunnitteluosaamistamme parhaimmillaan ja tarjoaa laadukkailla materiaaleillaan kestävän kaiteen. Axe-Railin voi kiinnittää terassin tai parvekkeen pintaan tai otsaan. Se soveltuu käytettäväksi myös esimerkiksi sisäportaiden kaiteina, mutta se kestää sääolosuhteita ja muiden lasitusosien kuormitusta erinomaisesti. Lasikaide voidaan kiinnittää erilaisiin materiaaleihin, kuten kivi, puu, teräs tai betoni. Itse lasielementit tehdään laminoidusta turvalasista, jota voidaan haluttaessa sävyttää. Elävyyttä pintaan saadaan käyttämällä erilaisia tarroja ja kalvoja. Axe-Rail sopii niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.