Tyylikästä tunnelmaa – lasiseinät ja -kaiteet

Etsitkö avaruutta ja valoisuutta, mutta samalla yksityisyyttä erillisessä tilassa? Ajatonta tyyliä ja hienostunutta näyttävyyttä tuo tilaan kuin tilaan Axe-Techin kokolasiseinät ja lasikaiteet. Lasiseinällä tilan jakaminen onnistuu viemättä kummaltakaan huoneelta valoa tai tilantuntua. Se on vaikuttava sisustuselementti, joka kerää kiitosta. Portaiden kaiteisiin oman ilmeensä tuo Axe-Rail-lasikaide, joka keventää ja kohottaa itse porraselementtejäkin. Axe-Techin lasielementeillä kotisi muuntuu tilaksi, jossa viihdytään ja nautitaan.

Muistathan myös suunnittelupalvelumme! Hoidamme kaiken puolestasi.

Axe-kokolasiseinä

Lasiseinä on yksi parhaista keinoista luoda avara ja valoisa tila paikoissa, joissa luonnonvalo on muutoin kortilla. Kokolasinen seinä on myös näyttävä sisustuselementti vaikka olohuoneessa tai takkahuoneessa. Yksityisyyttä tilaan voidaan tuoda verhoilla tai kaihtimilla. Sävytetty lasi päästää myös tehokkaasti valon läpi tarjoten samalla yksityisyyttä seinän toiselle puolen. Palveluumme kuuluu aina suunnittelu, joka huomioi tilan erityispiirteet ja toiveesi. Hoidamme myös puolestasi kaikki ilmoitus- ja lupa-asiat.

Axe-Rail-lasikaiteet

Tyylikkään terassi- tai parvekeratkaisun kruunaa ajattoman hienostunut lasikaide. Axe-Rail-kaiteet ovat omaa suunnitteluosaamistamme parhaimmillaan ja tarjoaa laadukkailla materiaaleillaan kestävän kaiteen. Axe-Railin voi kiinnittää terassin tai parvekkeen pintaan tai otsaan. Se soveltuu käytettäväksi myös esimerkiksi sisäportaiden kaiteina, mutta se kestää sääolosuhteita ja muiden lasitusosien kuormitusta erinomaisesti. Lasikaide voidaan kiinnittää erilaisiin materiaaleihin, kuten kivi, puu, teräs tai betoni. Itse lasielementit tehdään laminoidusta turvalasista, jota voidaan haluttaessa sävyttää. Elävyyttä pintaan saadaan käyttämällä erilaisia tarroja ja kalvoja. Axe-Rail sopii niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Steel Pro -kokolasikaiteet

Steelpron LK-järjestelmät ovat lasikaiderakentamisen edelläkävijöitä. Suunnittelemamme lasikaiteen voi asentaa ilman pystytolppia, mikä tekee siitä erittäin tyylikkään ja modernin. Lasikaide soveltuu kaikkiin tiloihin ja sitä voi hyödyntää myös esimerkiksi tuulensuojana.

Maailmanluokan uutuus! Säädettävä lasikaideprofiili (LK110 ja LK112) on markkinoiden nopein ja helpoin asentaa, sillä et tarvitse siihen erikoistyökaluja. Uutta profiilissa on säätö, joka mahdollistaa lasien suoristamisen asennuksen jälkeen. Metrin korkuinen lasi säätyy noin 40 mm suuntaansa ja profiilin vinous voi olla enimmillään noin 2,5 astetta.

Lasikaideprofiilimme valmistetaan alumiinista pursotustekniikalla, minkä ansiosta lopputulos on erittäin siisti ja tasainen. Profiili on pulverimaalattavissa kaikkiin RAL Classic -sävyihin. Muuntautumiskykyinen kokonaisuus on mietitty tarkkaan yksityiskohtia myöten ja sen hinta on erittäin kilpailukykyinen.

LK-lasikaidejärjestelmät soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Lasikaidekokonaisuutemme eivät sisällä ruostuvia komponentteja, sillä profiilit ja kiinnitysosat ovat alumiinia. Kun valitset lasikaideprofiilin, lasin ja käsijohteen oikein, saat lopputuloksena kestävän ja turvallisen kokonaisuuden, joka kestää hyvin elämää ja sään vaihteluita.