Axe-Techin terassirunko ei ruostu, eikä lahoa

Tätä terassia ei uusita 10 vuoden välein, alumiininen terassirunkoratkaisumme Axe-Terassirunko kestää niin sääolosuhteita kuin kulumistakin. Runkomme rakennetaan kevyestä ja huoltovapaasta alumiinista ja sinulle jää vain terassikeleistä nauttiminen. Runkoon lisätty Alutecin lasitus sallii terassin käyttämisen lähes ympärivuotisesti.

Sinisestä taivaasta nauttiminen on parasta, mitä Axe-Lasikaton alla voi tehdä. Lasikatto kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja rikkoutumatta. Se viimeistelee näyttävän ja huoltovapaan kokonaisuuden, sillä rakenne on helppohoitoista alumiinia. Tutustu tuotteisiin alla ja pyydä meidät paikalle tutustumaan kohteeseesi!

Axe-Terassirunko

Terassirunkoratkaisumme on suunniteltu lähes huoltovapaaksi ja helppohoitoiseksi. Axe-Terassirunko räätälöidään aina asiakkaan tilan ja toiveiden mukaisesti. Suunnittelemme sen aina myös olemassa olevan rakennuksen arkkitehtuuriin sopivaksi. Runkoon voidaan helposti yhdistää erilaiset lasitukset.

Axe-Terassirungon alumiiniset osat toimitetaan polyesteripulverimaalattuina. Vakiovärit on valkoinen (RAL 9016/RR 20) tai tumman harmaa (RAL 7024/RR23). Runko on saatavissa myös muihin RAL-sävyihin maalattuna. Kokonaisuus voidaan viimeistellään täysalumiinisella Vesivek-sadevesijärjestelmällä jolloin lasikatolta valuva sadevesi saadaan johdettua hallitusti pois. Valitse helppo ja kevyt ratkaisu!

Axe-lasikatto

Lasikattoratkaisumme on niin ikään huoltovapaan alumiinin ja lasin yhdistelmä. Se voidaan toimittaa joko osana Axe-Terassirunkoa tai asentaa olemassa olevaan puiseen tai teräksiseen runkoon. Axe-Lasikatto koostuu alumiinisesta kiinnitysjärjestelmästä sekä 8 mm:n karkaistusta turvalasista. Kiinnitys- ja kattoprofiilit ovat polyesterimaalattuja ja väreinä voidaan käyttää valkoista (RAL 9016/RR 20) tai tummanharmaata (RAL 7024/RR23). Lasi puolestaan voidaan toimittaa kirkkaana, vihertävänä, savun tai pronssin värisenä.

Lasikatto voidaan viimeistellä Vesivek-sadevesijärjestelmällä, joka suojaa terassin kaikkia elementtejä, mutta erityisesti kulumisherkkiä päätyjä. Sadevesijärjestelmän kiinnikkeet voidaan integroida runkoon jo valmistusvaiheessa, millä varmistetaan siisti lopputulos.