Paistetta päivääsi parvekelaseilla vuoden ympäri

Parvekelasitus takaa nautinnolliset hetket juuri sinun makuusi sisustetulla parvekkeella ympäri vuoden. Tilan toisella puolella pysyvät niin vesi- kuin räntäsadekin, puusta pudonneet lehdet ja muut roskat, eikä tuulestakaan tarvitse välittää. Saat parvekkeestasi ympärivuotisen lisätilan kotiisi, jossa viihdyt niin hyvän kahvin kuin kirjankin parissa. Parvekkeilla käytämme Alutecin ISO-standardoituja parvekelaseja, jotka takaavat kuivan ja tiiviin tilan. Tutustu tuotteisiimme alla ja pyydä tarjous!

Kaikkiin toimituskokonaisuuksiimme on mahdollista lisätä myös suunnittelupalvelu. Autamme sinua lupaprosessissa ja kauttamme saa myös tarvittavat lupapiirustukset, projektin suunnitelmat ja hoidamme tietenkin työnjohdon.

Huippulaatua Alutecilta

Parvekelasitukset teemme aina Alutecin patentoiduilla tuotteilla. Laseilla on CE-merkintä ja ne on ISO-standardoituja. Ne voidaan asentaa lähes mihin tahansa materiaaliin, kuten puuhun, betoniin, teräkseen tai vaikka Axerail-lasikaiteeseen. Jokainen parveke on erilainen, joten lasitus on aina mittatilaustyötä. Voit valita kirkkaan lasin tai vaihtoehtoisesti pinnoitetun tai värillisen auringonsuojalasin. Himmeällä satiinilasilla saat näkösuojaa ja näyttävyyttä. Lue lisää lasitusvaihtoehdoista alta.

A5-parvekelasit

Alutec 5 -lasit ovat pystypuitteettomat ja yläkantoiset. Niissä käytetään SFS-standardoituja karkaistuja laseja, joiden paksuus valitaan käyttöpaikan ja lasien korkeuden mukaan. Alutec 5 -lasit ovat liukulaseja, eivätkä ne vaadi lukitusta edes auki ollessaan. Ne voi avata myös keskeltä eli avaamista ei tarvitse aloittaa ensimmäisestä lasista. Sekä uudis- että saneerauskohteeseen soveltuva Alutec 5 voidaan toteuttaa myös täyskorkeana.

A3-parvekelasit

Alutec 3 -lasit ovat pystypuitteettomat, jolloin näkymä parvekkeelta on täysin avoin. Järjestelmä on yläkantoinen eli lasien liikuttaminen on kevyttä. Asennuksessa käytetään erityistä säätöprofiilia, jolla estetään ylä- tai alareunaan jäävä rako. Näin parvekkeesta saadaan täysin tiivis. Elementeissä voidaan käyttää 6, 8 tai 10 mm:n laseja korkeudesta ja käyttöpaikasta riippuen. Karkaistut lasit ovat aina SFS-standardin mukaisia.

Axe-Rail-lasikaiteet täydentävät kokonaisuuden

Oman tuotantomme yksi kulmakivistä, Axe-Rail-lasikaide, soveltuu myös parvekkeille. Sen rakenne on suunniteltu kestämään kiinteiden lasitusten kuorma. Axe-Railin elementtien värityksen voi valita kokonaisuuteen soveltuvaksi, jolloin siitä tulee tyylikäs osa viihtyisää parvekettasi.