Terassilasituksella saat terassikelit ympäri vuoden

Viimeisinä kesäiltoina terassin hämyssä käy väkisinkin mielessä, saisiko näitä päiviä mitenkään lisää. Terassilasituksella lisäät terassikauteen kuukausia ja parhaimmillaan teet siitä ympärivuotisen nautinnon. Lasitus takaa säänsuojan, mutta pitää myös pölyn ja lian poissa. Voit huoletta jättää tekstiilit ja kalusteet lasituksen taakse suojaan eläimiltä, ilman pienhiukkasilta ja vesisateelta. Lasit myös eristävät ääntä ja terassilla viihtyy taas vähän meluisammassakin ympäristössä. Lukituksen ansiosta perheen pienimmätkään eivät pääse livahtamaan luvattomille teille. Tutustu terassilasituksiin alla ja ota yhteyttä!

Halutessasi voit ostaa lisäpalveluna myös suunnittelun. Tällöin hoidamme kanssasi rakennusluvan ja muutoin suunnittelun ja työnjohdon. Ja jos terassisi on perustusta vaille valmis, muistathan ainutlaatuiset terassirunkomme! 

Alutec-terassilasit

Terassilasituksissa käytämme Alutecin huippulaatuisia lasituotteita. Alutecin tuotteet ovat CE-merkittyjä, mikä takaa niiden turvallisuuden. Lasitus pitää pölyn ja lian poissa, mutta samalla myös vaimentaa esimerkiksi autotieltä kantautuvaa melua lisäten asumismukavuutta. Alutec tarjoaa laseihin eri värivaihtoehtoja. Kirkas lasi on yleisin valinta, sillä se ei peitä maisemaa. Opaali- ja hiekkapuhalletut lasit tarjoavat näkösuojaa paikkoihin, joissa sitä kaivataan. Auringon pahimmalta paahteelta suojaa puolestaan antavat massavärjätyt lasit. Alutecin terassilaseja on saatavilla pystypuitteettomana A5-mallina sekä ympäriprofiloituna Lukkan-mallina.

Pystypuitteettomat A5-terassilasit

Pystypuitteeton A5-lasitus on lähes näkymätön ja näkymä on täysin esteetön. Lasit liukuvat sivusuunnassa limittäin, jolloin terassi saadaan tarvittaessa avoimeksi. Sivusuuntaisen liikkeen ansiosta lasit eivät tarvitse suurta tilaa avautuessaan. Niiden avulla saadaan pienikin terassi näppärästi suojattua. Helppokäyttöisyyttä lisää reunimmaisiin laseihin asennetut vetimet. Lasitus valmistetaan karkaistusta 8 tai 10 mm paksuisesta lasista ja ne voidaan tehdä aina 2800 mm korkeiksi. Lasitukseen on mahdollista myös lisätä lukko.

Ympäriprofiloidut Alutec A7-terassilasit

Kun terassille kaivataan tiiviyttä, valinta on Ympäriprofiloidut Alutec A7-terassilasit. Vesistöjen rannoilla ja kaupunkien vilkasliikenteisillä alueilla saadaan tuuli ja ilman pienhiukkaset pidettyä terassin ulkopuolella tiiviillä laseilla. Lukkan-lasituksen ilmaäänieristävyys on 22 dB käytettäessä 6 mm:n lasia. Sadeveden valuminen on varmistettu kallistetulla alakiskolla, jossa on myös vedenpoistoreiät. Pystypuitteiden ansiosta lasituksessa voidaan käyttää erilaisia lukitusvaihtoehtoja. Lukkan-lasituksen kanssa voit nauttia terassistasi säällä kuin säällä.